Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Engage Kiss
Trailer
Bookmark
Followed 2 people

Engage Kiss

Watch full episodes Engage Kiss, download Engage Kiss english subbed, Engage Kiss eng sub, download Engage Kiss eng sub, stream Engage Kiss at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Engage Kiss
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Engage Kiss English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Engage Kiss Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Engage Kiss on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Engage Kiss

Orașul Veyron – o mega-metropola plutitoare creată în urma descoperirii de noi surse de energie.

Shuu, un tânăr care deține și conduce o mică afacere în zonă, duce o viață sărăcăcioasă din cauza cheltuielilor sale nechibzuite. Kisara, o fată care vizitează biroul și casa lui Shuu pentru că este constant îngrijorată de el. Ea lucrează în timp ce urmează cursurile liceului din orașul Veyron, făcând de toate, de la muncă de birou la treburi casnice. Ayano, fosta iubită a lui Shuu și o colegă de rang înalt la corporația pentru care a lucrat anterior, este și ea îngrijorată pentru el.

Astfel începe comedia romantică plină de glume a trei persoane aflate într-o relație ușor neobișnuită, care se petrece pe o insulă artificială din Oceanul Pacific.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.