Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Hoshi no Samidare
Bookmark

Hoshi no Samidare

Watch full episodes Hoshi no Samidare, download Hoshi no Samidare english subbed, Hoshi no Samidare eng sub, download Hoshi no Samidare eng sub, stream Hoshi no Samidare at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Lucifer and the Biscuit Hammer, 惑星のさみだれ
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Hoshi no Samidare English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Hoshi no Samidare Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Hoshi no Samidare on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Hoshi no Samidare

Într-o zi, studentul Yuuhi Amamiya este abordat de șopârla vorbită Sir Noi Crezant. Crezant se lansează imediat într-o poveste fantastică: puternicul mag Animus intenționează să distrugă pământul cu ciocanul său de biscuiți, o invenție uriașă care se prefigurează pe orbita Pământului. Singura speranță a Pământului îi revine prințesei și Cavalerilor Fiarei, a căror sarcină este de a proteja prințesa și de a o învinge pe Animus.

Yuuhi este ales cavalerul fiarei șopârle și, în ciuda îndoielilor sale, este rapid forțat să se apere de un golem creat de mag. El este salvat de vecinul său, prințesa Asahina Samidare, și îi jură loialitate. Cu toate acestea, prințesa nu intenționează să salveze pământul deloc. Ea o lasă pe Yuuhi să intre în motivațiile ei reale: să-l împiedice pe Animus să distrugă pământul, doar pentru a anihila apoi planeta cu mâna ei. Cei doi continuă să lupte împotriva atacurilor golemelor lui Animus, în timp ce cavalerii bestiei rămași sunt adunați încet și învață să-și folosească puterile. Dar Yuuhi va trebui să decidă singur dacă să meargă împreună cu planurile Asahinei, de care se apropie, sau să salveze pământul. În acest proces, el trebuie, de asemenea, să se confrunte cu sinele său adevărat, și să determine în cazul în care loialitatea lui se află cu adevărat.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.