Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Isekai Meikyuu de Harem wo
Trailer
Bookmark
Followed 1 people

Isekai Meikyuu de Harem wo

Watch full episodes Isekai Meikyuu de Harem wo, download Isekai Meikyuu de Harem wo english subbed, Isekai Meikyuu de Harem wo eng sub, download Isekai Meikyuu de Harem wo eng sub, stream Isekai Meikyuu de Harem wo at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Status: Ongoing Tip: Anime Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Isekai Meikyuu de Harem wo English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Isekai Meikyuu de Harem wo Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Isekai Meikyuu de Harem wo on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Isekai Meikyuu de Harem wo

Confruntânduse cu viața și societatea, liceanul Michio Kaga se plimbă pe internet și ajunge pe un site ciudat. Site-ul, care conține o serie de întrebări și un sistem bazat pe puncte, care permite crearea de aptitudini și abilități pentru un personaj. După ce și-a completat personajul, Kaga a fost transportat într-o lume fantastică asemănătoare unui joc și a renăscut ca un bărbat puternic care poate cuceri fete de nivel idol. Astfel începe legenda trișorului și a haremului unui bărbat renăscut!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.