Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Isekai Ojisan
Rating 7.98
Bookmark

Isekai Ojisan

Watch full episodes Isekai Ojisan, download Isekai Ojisan english subbed, Isekai Ojisan eng sub, download Isekai Ojisan eng sub, stream Isekai Ojisan at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Uncle from Another World, Isekai Uncle, Ojisan in Another World, 異世界おじさん
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Durată: 24 min. Sezon: Tip: Anime Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Isekai Ojisan English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Isekai Ojisan Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Isekai Ojisan on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Isekai Ojisan

În urmă cu șaptesprezece ani, unchiul lui Takafumi a căzut în comă, dar acum s-a întors ca un bărbat ridicat din mormântul său. Curând, Takafumi descoperă două lucruri bizare: unchiul său prețuiește jocurile video mai presus de orice și, în timp ce se afla în comă, a fost de fapt transportat într-o altă lume ca un gardian eroic! Acum, nu numai că Takafumi trebuie să cameră cu un unchi care este literalmente magic, el trebuie, de asemenea, să prindă tipul pe două decenii de istorie-smartphone-uri, internet de mare viteză, tropi anime moderne … și rezultatul traumatizant al războiului din anii ’90!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.