Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta
Bookmark
Followed 2 people

Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta

Watch full episodes Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta, download Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta english subbed, Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta eng sub, download Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta eng sub, stream Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
My Stepmom's Daughter Is My Ex, My Stepsister is My Ex-Girlfriend, Tsurekano, 継母の連れ子が元カノだった
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta

Un anumit baiat si o fetita din gimnaziu au devenit indragostiti, au cochetat unul cu celalalt, au cochetat unul cu celalalt, nu au fost de acord cu lucruri banale, s-au iritat mai des unul cu celalalt decat s-au entuziasmat… și a sfârșit prin a se despărți la absolvire. Așa că cei doi, Mizuto Irido și Yume Ayai, s-au întâlnit în cel mai neașteptat mod.

„Nu este evident că eu sunt fratele mai mare?”
„Nu este evident că eu sunt sora mai mare?”

Copiii partenerului recăsătoririi părinților lor au fost foști iubiți?!

Fostul cuplu, atent la sentimentele parintelui, a decis o „regula a fratelui” in care cel care devine constient de celalalt pe masura ce sexul opus pierde, dar… Când se întâlnesc în baie, fac naveta la și de la școală împreună… împreună cu amintirile din trecut și trăind sub același acoperiș, cum se desconsideră unii pe alții?!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.