Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Pokemon: Sun & Moon
Rating 6.83
Bookmark

Pokemon: Sun & Moon

Watch full episodes Pokemon: Sun & Moon, download Pokemon: Sun & Moon english subbed, Pokemon: Sun & Moon eng sub, download Pokemon: Sun & Moon eng sub, stream Pokemon: Sun & Moon at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Pokémon the Series: Sun & Moon, Pocket Monsters Sun & Moon, Pokémon Sun & Moon, ポケットモンスター サン&ムーン
Status: Upcoming Studio: Released: 2016 Durată: 24 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 146 Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Pokemon: Sun & Moon English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Pokemon: Sun & Moon Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Pokemon: Sun & Moon on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Pokemon: Sun & Moon

După ce mama sa câștigă o excursie gratuită pe insule, antrenorul Pokémon Satoshi și partenerul său Pikachu se îndreaptă spre Insula Melemele din frumoasa regiune Alola, care este plină de o mulțime de Pokémon noi și chiar variații de fețe familiare. Dornici să exploreze insula, Satoshi și Pikachu aleargă sălbatici cu emoție, pierzându-și rapid drumul în timp ce urmăresc după un Pokemon. Cei doi dau în cele din urmă peste Școala Pokémon, o instituție în care elevii vin să afle mai multe despre aceste creaturi fascinante.

La școală, când el și unul dintre elevi – Kaki fără prostii – au un run-in cu huliganii nefasti ai Team Skull, Satoshi descoperă puterea copleșitoare a Z-Moves, atacuri puternice originare din regiunea Alola care necesită ca antrenorul și Pokémonul să fie sincronizate. Mai târziu în acea noapte, el și Pikachu au o întâlnire cu zeitatea păzitoare Pokémon din Insula Melemele, misteriosul Kapu Kokeko. Pokemonul legendei le conferă un Z-Ring, un instrument necesar în utilizarea Z-Moves. Uimiți de bătălia lor anterioară și acum în posesia unui Z-Ring, Satoshi și Pikachu decid să rămână în urmă în regiunea Alola pentru a învăța și a stăpâni puterea acestor noi atacuri puternice.

Înscriindu-se la Școala Pokémon, Satoshi este însoțit de colegi de clasă, cum ar fi Lillie, care iubește Pokémon, dar nu se poate aduce să-i atingă, Kaki și mulți alții. Între participarea la cursuri, fending off plictisitor Team Rocket-care ei înșiși au ajuns în Alola pentru a deschide calea pentru planurile de viitor ale organizației lor-și luând pe Island Challenge, care este necesar pentru a stăpâni Z-Moves, Satoshi și Pikachu sunt într-o nouă aventură interesantă.

Vizionează Pokemon: Sun & Moon

Ep
Titlu
Release Date

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.