Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Shaman King (2021)
Rating 6.89
Bookmark

Shaman King (2021)

Watch full episodes Shaman King (2021), download Shaman King (2021) english subbed, Shaman King (2021) eng sub, download Shaman King (2021) eng sub, stream Shaman King (2021) at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
SHAMAN KING
Status: Ongoing Studio: Released: 2021 Durată: 23 min. per ep. Sezon: Tip: Anime Episoade: 52 Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Shaman King (2021) English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Shaman King (2021) Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Shaman King (2021) on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Shaman King (2021)

Șamanii sunt indivizi extraordinari, cu capacitatea de a comunica cu fantome, spirite și zei, care sunt invizibili pentru oamenii obișnuiți. The Shaman Fight – un turneu prestigios care înfruntă șamani din întreaga lume unul împotriva celuilalt – are loc la fiecare cinci sute de ani, unde câștigătorul este încoronat Shaman King. Acest titlu permite actualului în exercițiu să cheme Marele Spirit și să modeleze lumea așa cum consideră de cuviință.

Găsindu-se târziu pentru clasa de o noapte, Manta Oyamada, un elev obișnuit de gimnaziu, decide să ia o scurtătură prin cimitirul local. Observându-l, un băiat singuratic care stă pe o piatră funerară îl invită pe Manta să stea cu „ei”. Dându-și seama că „ei” se referă la băiat și la prietenii săi fantomatici, Manta fuge de teroare. Mai târziu, băiatul se prezintă ca You Asakura, un șaman în formare, și își demonstrează puterile făcând echipă cu fantoma samurailor Amidamaru, în vârstă de șase sute de ani, pentru a-l salva pe Manta de un grup de huligani. Te împrietenești cu Manta datorită capacității sale de a vedea spiritele și, cu ajutorul lui Amidamaru, și-au propus să-ți îndeplinească obiectivul de a deveni următorul rege șaman.

Vizionează Shaman King (2021)

Ep
Titlu
Release Date

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.