Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Summertime Render
Bookmark
Followed 6 people

Summertime Render

Watch full episodes Summertime Render, download Summertime Render english subbed, Summertime Render eng sub, download Summertime Render eng sub, stream Summertime Render at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Summer Time Rendering, サマータイムレンダ
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 25 Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Summertime Render English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Summertime Render Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Summertime Render on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Summertime Render

După ce părinții săi au murit, Shinpei Ajiro a locuit cu surorile Kofune, Mio și Ushio, dar de atunci s-a mutat pentru a locui pe cont propriu în Tokyo. Dar după ce Ushio se îneacă în timp ce încearcă să-l salveze pe tânărul Shiori Kobayakawa, se întoarce acasă pentru a-i plânge plecarea. Cu toate acestea, vânătăile din jurul gâtului lui Ushio îi pun sub semnul întrebării cauza morții.

Făcând un pas înapoi, Shinpei devine convins că trebuie să existe o altă explicație. Entități periculoase cutreieră printre insulari, iar o viziune a decedatului Ushio îi cere să-l „salveze pe Mio” ca ultimă cerere. El este sigur că ceva este în picioare – și moartea lui Ushio este doar o bucată de puzzle.

Cu ajutorul lui Mio și a altor persoane, Shinpei se luptă să-și creeze un viitor în care el, prietenii și familia să poată rămâne în viață. Dar cu cât investighează mai mult, cu atât un astfel de viitor pare mai imposibil. Acest întuneric se infiltrează în insula sa natală. Doar cât de mult mai mult suferință va trece prin înainte de a găsi calea cea bună pentru a salva totul?

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.