Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Tomodachi Game
Bookmark
Followed 1 people

Tomodachi Game

Watch full episodes Tomodachi Game, download Tomodachi Game english subbed, Tomodachi Game eng sub, download Tomodachi Game eng sub, stream Tomodachi Game at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Friends Game, トモダチゲーム
Status: Completed Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 12 Postat de: Geo-san Released on: Updated on:
Watch streaming Tomodachi Game English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Tomodachi Game Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Tomodachi Game on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Tomodachi Game

Yuuichi Katagiri s-a luptat toată viața cu greutățile financiare, dar a învățat să rămână mulțumit și pozitiv datorită cercului său apropiat de prieteni. Pentru a-și ține o promisiune pe care le-a făcut-o, Yuuichi economisește suficienți bani pentru a li se alătura în călătoria școlară. Dar când banii adunați dispar în mod misterios, suspiciunea cade asupra a doi dintre prietenii lui Yuuichi: Shiho Sawaragi și Makoto Shibe, care se ocupau de colectarea plăților. Deși nevinovați, Shiho și Makoto își asumă responsabilitatea pentru eșecul de a proteja banii atunci când nimeni altcineva nu se prezintă.

Câteva zile mai târziu, Yuuichi și prietenii săi primesc scrisori misterioase care îi păcălesc pe fiecare dintre ei să se întâlnească. La sosire, ei sunt ambuscați și bătuți inconștient. Ei se trezesc într-o cameră misterioasă în prezența lui „Manabu-kun”, un personaj dintr-un spectacol controversat pentru copii care a încetat să mai fie difuzat din cauza conținutului său rău intenționat. El informează grupul că unul dintre ei i-a adunat indirect pentru a achita o datorie mare. Ei trebuie să joace un „joc de prietenie”: o serie de jocuri care vor testa puterea legăturii lor și încrederea unul în celălalt. Pe măsură ce credința grupului se clatină din cauza numărului tot mai mare de secrete și trădări, Yuuichi trebuie să-și dea seama în cine dintre „prietenii” săi poate avea încredere și, în cele din urmă, să descopere identitatea trădătorului.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.