*

merry christmas

Merry Christmas

Urusei Yatsura (2022)
Bookmark
Followed 1 people

Urusei Yatsura (2022)

Watch full episodes Urusei Yatsura (2022), download Urusei Yatsura (2022) english subbed, Urusei Yatsura (2022) eng sub, download Urusei Yatsura (2022) eng sub, stream Urusei Yatsura (2022) at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Urusei Yatsura, うる星やつら
Status: Ongoing Studio: Sezon: Tip: Anime Episoade: 46 Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Urusei Yatsura (2022) English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Urusei Yatsura (2022) Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Urusei Yatsura (2022) on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Urusei Yatsura (2022)

Nu se remarcă prea multe despre libidinosul Ataru Moroboshi, dar ghinionul său extraordinar iese în evidență precum coarnele din capul unui extraterestru. Când Pământul este amenințat de o flotă de invadatori extratereștri cunoscuți sub numele de Oni, Ataru este ales să reprezinte omenirea într-un duel împotriva unuia dintre ei. Este un noroc rar pentru Ataru că duelul este de fapt un joc de tag și că adversara sa este Lum, fiica liderului Oni, care pune demnitatea personală mai presus de victorie – așa cum Ataru descoperă luând bluza de bikini a lui Lum și, odată cu ea, victoria.

Cu toate acestea, ghinionul intervine din nou atunci când Lum confundă promisiunea lui Ataru de a se căsători cu prietena sa, Shinobu Miyake, cu dorința de a se căsători ea însăși cu Lum, și decide că îi place mai degrabă ideea. Folosindu-și influența de prințesă extraterestră, ea se mută cu el. Forțat să se confrunte cu consecințele obiceiurilor sale de afemeiat, Ataru trebuie să echilibreze relația sa cu Shinobu, care se destramă, și în același timp să o facă fericită pe Lum, flirtând cu fiecare femeie pe care o întâlnește.

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *