Salut! Ai vrea să faci parte dintr-o echipă? Ai vrea să ajuți? Ai vrea să îți mulțumească sute de oameni pentru ajutorul tău? Pentru a putea oferi traduceri de calitate și cât mai multe anime-uri traduse, avem nevoie de AJUTOR. Suntem mult prea puțini pentru a ne putea ocupa de multe anime-uri deodată. Cum ne poți ajuta? - Făcând parte din echipă ca ENCODER. Ce înseamnă asta? După ce anime-urile sunt traduse și verificate, ele trebuie randate și urcate pe site. Pentru a le putea randa, trebuie sa aveti un pc bunicel și un net decent. - Făcând parte din echipă ca VERIFICATOR. Ce înseamnă? După ce episodul este tradus în română, există probabilitatea ca acesta să aibă atât greșeli de scriere, din grabă, cât și greșeli de exprimare sau gramaticale. Rolul tău este de a le identifica și a le repara. Contactează-ne pe discordul oficial
Yofukashi no Uta
Bookmark
Followed 1 people

Yofukashi no Uta

Watch full episodes Yofukashi no Uta, download Yofukashi no Uta english subbed, Yofukashi no Uta eng sub, download Yofukashi no Uta eng sub, stream Yofukashi no Uta at Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana.
Call of the Night, よふかしのうた
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Sezon: Tip: Anime Episoade: 13 Postat de: RomanianNinja Released on: Updated on:
Watch streaming Yofukashi no Uta English Subbed on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana. You can also download free Yofukashi no Uta Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Yofukashi no Uta on Aoi Fansub - Anime Ro Sub - Anime in Limba Romana MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Descriere Yofukashi no Uta

Kou Yamori pare a fi un elev tipic de gimnaziu la suprafață. Relativ bun la învățătură și amabil cu colegii de clasă, el depune mult efort pentru a menține această fațadă. Într-o zi, însă, decide să nu se mai prefacă și renunță la școală, dezvoltând insomnie ca urmare a faptului că nu are nicio ieșire în timpul zilei pentru energia sa. Atunci când se plimbă singur noaptea, se simte marginal mai bine, deși este conștient că incapacitatea sa de a dormi ar trebui considerată o problemă serioasă.

În timpul unei astfel de plimbări, Kou întâlnește o fată ciudată, Nazuna Nanakusa, care îi diagnostichează cauza insomniei sale: în ciuda schimbărilor pe care le-a făcut în viața sa, el încă se împiedică să experimenteze adevărata libertate. Ea îi spune că nu va putea dormi decât dacă va fi mulțumit de modul în care își petrece orele de veghe. Când se pare că i-a rezolvat grijile curente, Nazuna îl invită înapoi în apartamentul ei pentru a împărți futonul. După un timp, fără să știe că el doar se preface că este inconștient, se apleacă asupra lui – și îl mușcă de gât!

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.